Dule | Naručivanje
132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-132,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Naručivanje

Sve što vas zanima u vezi naručivanja kaiša za vaš sat

Pitanja i Odgovori

Najčešće Postavljana Pitanja i Odgovori

Proizvodim kaiševe za satove već neko vreme i često mi postavljaju ista pitanja iznova i iznova, tako da sam odlučio da napravim stranicu posvećenu najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima na njih, koja će vam značiti pogotovo ako ste novi na mom sajtu. Većina tema je pokrivena, tako da se nadam da će vam ovo koristiti. Ispod je lista sa pitanjima i odgovorima kao i par smernica oko dimenzionisanja kaiša, koja ce vam pomoći da pronađete šta vam treba, ali ako vam i nakon čitanja ove strane nesto nije jasno slobodno me pozovite, pokušaću da odgovorim na sva vaša pitanja.

KOLIKO KOŠTAJU TVOJI KAIŠEVI?

Troškovi izrade kaiša zavise od izbora kože. Osnovna cena uključuje kaiš bez kopče, ali možete ugraditi svoju kopču ili neku od mojih uz doplatu. Cena kaiša je jedinstvena i varira u zavisnosti od modela sata, tipa kačenja na sat itd.

DA LI SU SVI KAIŠEVI RUČNO PRAVLJENI?

Da, kompletno. Po mom mišljenju ne postoji zamena za kvalitetan ručni rad, za ručno šiven i lepljen kožni kaiš za sat. Ne koristim nijednu mašinu, svaki kaiš je kompletno od početka do kraja napravljen ručno.

KOJE SU DEBLJINE TVOJI KAIŠEVI?

Završna debljina kaiševa koje pravim zavisi od debljine kože koja se koristi, kao i različitih punjenja koja su kao opcija. Generalno radim sa kožom koja na kraju daje kaišu debljinu između 3mm i 5mm.

DA LI SA TVOJIM KAIŠEVIMA DOLAZI I KOPČA?

Postoji mogućnost ugrađivanja vaše kopče sa starog kaiša, što ulazi u osnovnu cenu kaiša. Takođe možete izabrati neki od modela kopči koje ja imam, a koje možete pogledati na stranici kopče.

KOJE ŠIRINE KAIŠEVA MOŽEŠ DA NAPRAVIŠ?

Sve kaiševe pravim ručno tako da mogu da napravim širinu koja vama odgovara. Uobičajene širine kaiševa su 18mm, 20mm, 22mm, ali i one kada se kaiš skuplja od recimo 20mm do 18mm.

DA LI SU BOJE KAIŠEVA VERODOSTOJNE?

Boja kaiševa zavisi od raznih faktora. Promena osvetljenja i različito kalibrisani monitori menjaju način na koji vidimo boje. Iako sam učinio sve da boje budu što približnije ne mogu garantovati da će kaiš koji dobijete biti boje koju vidite na ekranu.

DA LI IMAŠ VEĆ GOTOVE KAIŠEVE?

Ne, moji kaiševi su po meri, tako da radim samo po porudžbini. Znam da može biti frustrirajuće dok čekate svoj kaiš, ali se trudim da to bude što kraće i uveren sam da ćete biti oduševljeni kada kaiš stigne.

KOJE JE VREME ISPORUKE TVOJIH KAIŠEVA?

Vreme isporuke mojih kaiševa varira od toga koliko sam zauzet i kada naručite, ali je obično od 5 do 15 dana od kada primim narudžbinu. Ja preuzimam odgovornost da kaiš isporučim u dogovorenom roku.

KAKO SE MOŽE IZABRATI KOŽA ZA KAIŠ?

Imam veliki izbor teleće kože raznih tekstura i boja, kao i raznu egzotičnu kožu koju možete pogledati i izabrati u dogovoru samnom u mojoj radionici u svako doba uz prethodno najavljivanje.

DA LI KAIŠEVE PRAVIŠ SAMO TI?

Kompletna izrada kaiševa za satove se dešava u mojoj maloj radionici, gde se ja svojim ručnim radom trudim da koristeći najbolju kožu i razne tehnike sečenja i šivenja napravim kaiš za sat po vašim potrebama.

ss

Obim zgloba i dužina kaiša

Prema Vašim Merama
obim zgloba
duža strana
kraća strana

15-16cm

16-17cm

17-18cm

18-19cm

19-20cm

20-21cm

21-22cm

105mm

110mm

115mm

120mm

125mm

130mm

135mm

65mm

70mm

75mm

80mm

85mm

90mm

95mm